За нас

slide5op.jpg

Нашето дружество "ДЖЕЙ КЕЙ СЪРВИС" ЕООД е с основна дейност насочена към предлагането на българския пазар на стоки и услуги в няколко направления, а именно:
• Доставка и монтаж на входни гумени и алуминиеви изтривалки
• Продажба на входни настилки, стандартни и лого изтривалки
• Рекламни килими и продукти
• Продажба на подови настилки подходящи за плувни басейни
• Продажба на подови настилки за помещения изискващи поддържането на висока стерилност, като операционни зали, лаборатории и др.

Дружеството ни е партньор с дългогодишни утвърдени на пазара европейски производители, което е гаранция за висококачествените продукти предлаганите от нас.

Стремежът към удовлетворяване изискванията на клиентите ни е наша ежедневна мисия. При партньорството си с нас винаги можете да разчитате на коректност, точност по отношение на поетите ангажименти и спазване на договорените срокове за доставка на продуктите с гарантирано високо качество.

С цел разширяване на дейността на дружеството предлагаме и продукти за външно и вътрешно почистване на леки автомобили и автокозметика. Нашите продукти се отличават от останалите предлагани на пазара продукти с отлични показатели за качество.

Визията ни е насочена изключително и само в услуга на клиента и подобряване на Вашето ежедневие, като Ви осигурим една по-чиста и приятна за работа и почивка среда.