Препарат с полиращ ефект за безконтактно миене (MASTER)


кат. номер: PR508 / 25

Марка: CHEM ИТАЛИЯ

Еднокомпонентен препарат с полиращ ефект, който лесно почиства каросерията. Той богата създава пяна. Благодарение на характеристиките можете да използвате и през по-горе летен период.

Химико-физически технически данни
Външен вид: бистра течност
Цвят:
светлосин Мирис: характерен Участък:
1,05 +/- 0,02 g / ml при 20 °C
рН: 13,0 +/- 0,3
Разтворимост във водата: завършено във всяко съотношение По
общностноактивни вещества: аниони, неони
Биоразградимост: над 90%

Инструкции за потребителя
Използвайте с пулверизатор:
Разберете продукта от 1:30 (3,2%) до 1:70 (1,4%) с вода. Нанесете равномерно разтваряне на повърхността, изчакайте няколко минути, без да оставите продуктите за изсъхване върху каросерията и след това извадете обилно с вода под налягане.
Използвайте с пенообразувател:
Разберете продукта от 1:10 (9%) до 1:30 (3,3%) с вода. Напряскайте обилно всяка повърхност, която искате да измиете. Изчакайте 1-2 минути и натиснете водата с помощта на машина за високо
Използване в автоматични автомобили:
С помощта на инсталираните на дозиращите системи използвайте от 15 ml до 25 ml от продукта на превозното средство.

Внимание
Този препарат като това е високо развит, избягвайте изсъхването на продукта върху обработени концентрирани повърхности. Когато се обработва автомобил с деликатни цветове, е необходимо след това високо разрешаване. Избягвайте да използвате продукта върху горните повърхности и ако е необходимо да ги охладите с вода, преди да ги измиете. Много концентрирано разтваряне (при - малко от 10%), ако сте останали в контакт с алуминий или неговите сплави, може да причини петна.

Ключови свойства
Алкален течен препарат за външно измиване на превозни средства. Това лесно включва почистване на каросерията и благодарение на неговите компоненти, които остават особено лъскави. MASTER създава богата и обилна пяна и също така е активен при отстраняване на комари. Това е идеален в оборудването за миене на автомобили и предпочитате избраните от него компоненти, които можете да използвате и през горния летен период.

Сектори на приложение
Миене на камиони, автоматични автомивки, гаражи,
дилъри на автомобили.

Туба 25кг - 185 лв. с ДДС

Бъдете първият коментирал този артикул.
Напишете коментар.