Препарат за безконтактно измиване LUX


Ключови свойства
Алкален течен препарат за външно измиване на превозни средства. Той лесно почиства каросерията и благодарение на включените в него компоненти, които остават особено лъскави. LUX създава богата и обилна пяна, а също така е активен при отстраняване на комари. Той е идеален в съоръженията за миене на автомобили и поради въвеждането в неговите компоненти, може да се използва и през по-горния летен период.
Инструкции за потребителя
Работа с небулизатор:
Разберете продукта от 1:30 до 1:60 с вода. Нанесете равномерно получаване на разтваряне върху суха повърхност, изчакайте няколко минути, без да оставяте продукти за изсъхване върху каросерията и след това извадете обилно с вода под налягане.
Работа с пенообразуващи средства :
Разберете продукта от 1: 5 до 1:10 с вода. Напръскайте обилно всяка повърхност, която иска да измиете. Изберете 1-2 минути и кликнете обилно с вода с помощта на машина за високо 
 
Внимание
Тъй като това е високо концентриран препарат, избягвайте изсъхването на продукта върху обработени повърхности. Когато се обработва автомобил с деликатни цветя, е необходимо високо ниво на разреждане. Изберете да използвате продукта върху горещи повърхности и ако е необходимо да ги охладите с вода преди да ги измиете. Много концентрирано разтваряне (при - малко от 10%), ако сте останали в контакт с алуминий или неговите сплави, може да причини петна.
 
Сектори на приложение
Миене на автомобили, камиони, гаражи, дилъри на автомобили.

Туба 10кг - 35лв.

Бъдете първият коментирал този артикул.
Напишете коментар.