Препарат за безконтактно миене за автомивки IDEA-SELF


Концентриран алкален течен препарат, специално създаден за измиване на превозни средства в съоръжения за самообслужване и уреди за пречистване под високо налягане. Благодарение на специалната формула, която е подходяща за всички видове замърсявания, която може да се използва при транспортиране на средства и е лесно и бързо да се изплакне.

Инструкции за потребителя
В съоръженията за самообслужване с дозиране при високо налягане: за всеки цикъл на миене се дозира от 30 ml до 50 ml от продукта. Най-добре се постига при използване на топла вода (около 50 °C) и високо налягане във водата. В съоръженията за самообслужване с дозиране при ниско налягане: за всеки цикъл се използват от 20 ml до 40 ml от продукта в инсталацията. След това се приготвя цикъл за изплащане под високо налягане. Най-добрият резултат се постига при високо налягане във водата по време на цикъл при плакване и използване на топла вода (50 °C). При изпълнение на пенообразуващите ръчни устройства: разредете продукта от 1:10 (9%) до 1:50 (2,0%) с вода.Нанесете разтвора през всяка точка на повърхността, която трябва да се почисти. Най- накрая изплатете обичайно.

Внимание
Този препарат като това е високо концентриран, избягвайте изсушаването на продукта върху третираната повърхност. При измиване на каросерията с деликатни цветя е необходимо по-голямо разреждане. Избягвайте да използвате продуктите на горните повърхности и, ако е необходимо, ги охладете със струя вода, преди да ги измиете. Продуктът се нанася хомогенно от дъното нагоре и се изплаква в посоката.

Туба - 25кг - 140лв

 

 

Бъдете първият коментирал този артикул.
Напишете коментар.