Препарат за безконтактно миене за автомивки IDEA-SELF


Концентриран алкален течен препарат, специално създаден за измиване на превозни средства в съоръженията за самообслужване и уреди за пречистване под високо налягане. Благодарение на специалната формула, която е подходяща за всички видове замърсявания, която може да се използва при транспортиране на средства и е лесно и бързо да се изплакнат.

Инструкции за потребителя
В съоръженията за самообслужване с дозиране при високо налягане: за всеки цикъл на миене се дозира от 30 ml до 50 ml от продукта. Най-добрите резултати се получават при използване на топла вода (около 50 ° C) и високо налягане на водата. В съоръженията за самообслужване с дозиране при ниско налягане: за всеки цикъл на използване от 20 ml до 40 ml от продукта в инсталацията. След това се приготвя с цикъл на изплащане под високо налягане. Най-добрите резултати се получават при високо налягане на водата по време на цикъла при изплакване и използване на топла вода (50 ° C). При изпълнение на пенообразуващи ръчни устройства: разредете продукта от 1:10 (9%) до 1:50 (2,0%) с вода. Нанесете получаване на разтвор през всяка точка на повърхността, която трябва да се почисти. Най-накрая изплатете обичайно.

Внимание
Тъй като това е високо концентриран препарат, избягвайте изсушаване на продукта върху третиращи повърхности. При измиване на каросерия с деликатни цветя е необходимо по-голямо разреждане. Избягвайте да използвате продукта на горещи повърхности и, ако е необходимо, ги охладете със струя вода, преди да ги измиете. Продуктът се нанася хомогенно от дъното нагоре и се изплаква в същата посока.

Туба - 25кг - 120лв

 

 

Бъдете първият коментирал този артикул.
Напишете коментар.